Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

TEXNIS GENESIS
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Με την αιγίδα του ομίλου UNESCO
Πειραιώς και Νήσων
ΘΙΑΣΟΣ: ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
«Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ»

Η TEXNIS GENESIS συνεχίζει την παράδοση που με σεβασμό και αγάπη για το παιδί έχει δημιουργήσει τα τελευταία δέκα χρόνια παρουσιάζοντας εξαιρετικές παραστάσεις σε υψηλού κόστους παραγωγές , γιατί τα παιδιά δικαιούνται υψηλή αισθητική , θέαμα με παιδαγωγικό χαρακτήρα και σημαντικά μηνύματα ζωής. Με μεγάλη ευθύνη και πολύ αγάπη ετοιμάσαμε και σας προτείνουμε για τον χειμώνα 2010-2011 τη νέα μας θεατρική παραγωγή με το κλασσικό αριστούργημα “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ”- Βίκτωρ Ουγκώ.
Σε θεατρική διασκευή για παιδιά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπουλου. Η Εσμεράλδα και ο Κουασιμόδος και οι άλλοι αγαπημένοι μας ήρωες διδάσκουν με την καλοσύνη , την φιλία τους και των αγώνα τους για δικαιοσύνη. Παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική ανισότητα. Με τις επιλογές τους και την δύναμη της θέλησης διεκδικούν το όνειρο τους για ένα καλύτερο κόσμο που πάνω απ’όλα ο άνθρωπος σέβεται τον άνθρωπο. Το έργο μας ντύνεται με υπέροχη μουσική , τραγούδια πολλά χορευτικά, από αυστηρά επιλεγμένους ηθοποιούς. Με κοστούμια εποχής, στο θαυμαστό σκηνικό της παναγίας των Παρισίων όπου τα αγάλματα ζωντανεύουν προσφέροντας στα παιδιά άφθονο γέλιο που τόσο έχουν ανάγκη. Η τεχνική υποστήριξη είναι άρτια με φωτισμούς , ασύρματη μικροφωνική εγκατάσταση και εφέ. Ελπίζουμε να αγαπήσετε και αυτή μας την ολοκαίνουρια παράσταση όπως τις προηγούμενες επιτυχίες μας που παρουσιάστηκαν για τρεις έως πέντε σαιζόν στην Αθήνα και την Ελληνική περιφέρεια σε κεντρικά θέατρα , στα φεστιβάλ των δήμων και στα σχολεία μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ¨Το Ημέρωμα της Στρίγκλας¨ και ¨Όνειρο Θερινής Νύχτας¨ Σαίξπηρ «Θαυμαστή Μπαλωματού»Λόρκα «Υπηρέτης δυο Αφεντάδων¨»Γκολντόνι, Μολιέρος και Commedia dell’ ‘arte, «Νταϊάνα η πριγκίπισσα του Λαού», «Μια ζωή την έχουμε» αφιέρωμα στους: Τσιφόρο, Σακελλάριο, Πρετεντέρη κ.τ.λ. ¨Σταχτοπούτα¨ – ¨Η Βασίλισσα του Χιονιού¨ .Άντερσεν που παρουσιάστικαν: Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου- Δυτική Όχθη, Καλουτά, Περοκέ, Αυλαία, Ηρώδειο, Βεάκειο, Αττικό Άλσος, Αλέξης Μινωτής, Ρεματιάς, Φοίνικας, Αρχαίο θέατρο Φιλίππων κ.α.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΗ:Ν.ΖΕΝΕΜΠΙΣΗΣ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ:Α.V.BABANIN, 
ΣΤΙΧΟΙ:ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΚΗΝΙΚΑ:ΤΖΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟ,ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:ΑΜΙΔΕΑ, Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Α.ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ TEXNIS GENESIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου